Kot smo že obvestili starše otrok, prijavljenih na tabor, žal izvedba poletnega tabora v julijskem terminu ni možna zaradi trenutnih sprememb glede situacije s Covid virusom. Vlada je namreč zbiranje omejila na največ 50 ljudi. Ta odlok velja tudi za nas, zato tabora v trenutni situaciji žal ne smemo izvesti. Tabor smo prestavili na avgustovski rok, torej od 13. do 22. avgusta 2020. Vsi skupaj držimo pesti, da bo takrat izvedba možna.

Glede plačila se tistim, ki ste že plačali julijski termin, plačilo prenese. Prosimo starše, ki ste že plačali tabor, pa veste, da se otrok avgustovskega termina ne more udeležiti, da mail s prošnjo za vračilo pošljete na luka.kukc@gmail.com, da bomo to lahko uredili čim prej. Ostalim bomo podatke o plačilu sporočili, ko bo bolj jasno, kakšna je situacija, oziroma ko bomo potrdili izvedbo tabora.

 V primeru, da tudi avgusta ne bomo mogli izpeljati tabora, imamo v načrtu možnost izpeljave dnevnega tabora, ki se bo izvajal 5 dni, in sicer med 17. in 22. 8. Ampak zaenkrat vsi držimo pesti, da bo možna izvedba ‘normalnega’ tabora.

 V priponki pošiljamo informacije o taboru. Prijave so možne do konca julija na povezavi: https://forms.gle/Ra6SZQPxMDoPLKvJ6

 Za morebitne nejasnosti smo vam na voljo na zgornjem elektronskem naslovu ali na telefonsko številko 041 980 500.

 Opravičujemo se vam za nevšečnosti in upamo, da se vidimo avgusta.

prijavnica za tabor RGT 2020-avgust