Skoči na vsebino

Organizirali smo prvi TUF!

V preteklem vikendu se je na čudoviti lokaciji Stadion v Vavti vasi odvijalo prvo slovensko taborniško tekmovanje v Ultimate frizbiju – TUF. To izjemno priljubljen šport, ki že navdušuje več kot 8 milijonov športnikov po svetu, zdaj pa je pridobil večjo priljubljenost tudi v Sloveniji.

Kljub slabemu vremenu se taborniki niso dali in so v celoti uživali v razburljivih igrah Ultimate frizbija. Na dogodku se je zbralo osem ekip iz cele Slovenije, ki so zagnano tekmovali za naslov prvaka prvega TUF-a. Seveda so se  pri borbeni igri pošteno oblatili, kot se za prave tabornike spodobi.

Poleg športnih aktivnosti so udeleženci preživeli vikend v pristnem taborniškem vzdušju. Postavili so šotore in prespali na prizorišču. V prostem času so se družili, sklepali nova prijateljstva ter si izmenjevali izkušnje in znanje. Ob zaključku tekmovanja so bile podeljene zaslužene nagrade in priznanja najboljšim ekipam, ki so izstopale na igrišču. Organizatorji pa so poudarili, da je največji dosežek dogodka občutek pripadnosti in povezanosti, ki so ga vsi začutili v teh dveh dneh. TUF je tako nudil tabornikom priložnost za druženje, tekmovanje ter gradnjo skupnih vrednot taborništva.

Organizatorji iskreno izražajo zahvalo vsem udeležencem in glavnemu sponzorju SiDG za nepozaben vikend ter njihov prispevek k uspehu prvega TUF-a. Se vidimo naslednje leto, ko se bomo ponovno pomerili v Ultimate frizbiju ter okrepili taborniški duh!

Več fotografij kmalu.

 

4 2 glasovi
Ocena prispevka
Naročite se
Notify of
guest
0 komentarji
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje